Geen kerkdiensten tot 1 juni 2020 in verband met corona-virus. Wel online kerkdiensten.

De kerkenraad van Kerk tussen de Dijken houdt als ieder ander het Corona-nieuws nauwlettend in de gaten.

Het advies van de Classis Fryslan om diensten met minder dan 100 bezoekers volgen wij op.

Daardoor zullen er geen kerkdiensten zijn tot 1 juni 2020. Op www.kerktussendedijken.nl zullen we regelmatige videodiensten opgenomen in onze kerk laten zien.

We raden u aan om de live kerkdiensten te volgen die worden uitgezonden door de omroepen. EO initieert wekelijkse tv-kerkdienst in verband met het coronavirus.. Of de kerkdienst in de Ontmoetingskerk in Zwolle.

Door het wegvallen van de kerkdienst, kunnen alleenstaanden het contact met andere kerkgangers komen te missen. Laten we toch proberen contact te houden, bijvoorbeeld door elkaar te bellen of een kopje koffie te gaan drinken. Blijf in contact.met elkaar.

Leren van de vroege kerk

Mockup-omgaan-met-corona.png

“Kalm blijven, met compassie omzien naar anderen én voor alles het koninkrijk van God zoeken.” Dat is de kern van de belangrijke les die de vroege kerk ons leert in het omgaan met de uitbraak van het coronavirus, COVID-19. Joel News, een wekelijks e-zine over wereldzending, en netwerkorganisatie MissieNederland lanceerden vandaag gezamenlijk een whitepaper waarin wordt gekeken naar de omgang van de vroege kerk met ingrijpende epidemieën. Meer informatie over het omgaan als kerk met het coronavirus, leest u op https://www.missienederland.nl/