Kerkdeur “Kerk tussen de Dijken” gaat weer open

De kerkdeuren zijn alweer een hele tijd gesloten geweest. Het gemis om naar de kerk te gaan wordt steeds groter. Vanaf zondag 25 april gaan we weer kerkdiensten houden.

Pieter Knijff heet u/jou welkom

We zullen heel voorzichtig van start gaan en de coronavoorschriften voor kerken in acht nemen. Bij de dienst kunnen maximaal 30 bezoekers aanwezig zijn. Bij het binnengaan en verlaten van de kerk is het dragen van een mondkapje verplicht. De bezoekers die niet tot één huishouden behoren zitten op 1,5 meter afstand. Als u/jij naar de kerk komt, dan is opgave op emailadres scriba@kerktussendedijken.nl verplicht. Bij verkoudheid of niet helemaal gezond voelen is het niet toegestaan om de dienst bij te wonen. Bij het binnengaan van de kerk is het verplicht om de handen te ontsmetten.

Als er coronabesmettingen onder de bewoners van Nij Altoenae zijn, dan zullen er geen diensten zijn.

Van de dienst wordt een audio-opname gemaakt, die na afloop van de dienst op de website wordt gezet. Als u/jij de dienst wilt luisteren, dan kan dat op de webiste www.kerktussendedijken.nl.

Voor iedereen zal het spannend zijn om de kerk weer te gaan bezoeken. Door ons aan de regels te houden, vertrouwen we erop verantwoord diensten te kunnen houden.