Jeugd en jeugdwerk

Speciaal voor jou!

Kerk tussen de Dijken heeft een actieve jeugdclub, die maandelijkse bij elkaar komt in “Onder de pannen”. Een eigentijds ingerichte ruimte waar de jeugd onderwerpen bespreekt, die ze zelf interessant vinden. De jeugd wordt hierbij begeleid door een ouder (jeugd) lid.

Club “onder de pannen”
Ieder jaar begint rond oktober het nieuwe clubseizoen voor de tieners uit Nij Altoenae en omstreken in “Onder de pannen”. “Onder de pannen” is een ruimte op de bovenverdieping in de kerk die ingericht is voor club. 
De leden van club gaan allemaal naar de middelbare school. We beginnen het seizoen altijd met een startavond, waarbij we een spel of activiteit gaan doen. De startavond wordt georganiseerd door de clubleiding, maar de rest van het seizoen zullen de clubleden de avonden zelf invullen.

De clubavonden zijn op vrijdagavond eenmaal in de twee weken. Hierbij worden actuele onderwerpen besproken door de clubleden met voorafgaand een gebed en als afsluiting een spel. Om de activiteiten en club avonden te bekostigen, moeten alle leden 3 a 4 keer per jaar envelop lopen.
Het seizoen loopt tot half april, waarmee het wordt afgesloten met een slotavond. Op de slotavond doen we een extra leuke activiteit. Het seizoen is dan nog niet helemaal afgelopen, omdat er nog een ClubKamp volgt!

Met ClubKamp gaan we met alle clubleden en leiding een weekend erop uit, om op locatie spellen te gaan doen en andere activiteiten. Dit is ieder jaar weer een weekend om naar uit te kijken!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *