Kerkdienst gemist?

Misschien was je verhinderd om aanwezig te zijn bij de kerkdienst. Wil je toch graag de kerkdienst nog beluisteren? Zie onderstaand de kerkdiensten.

Kon je niet naar de kerk komen en wil je de dienst toch met ons meemaken? Dat is mogelijk. Als je op één van de onderstaande links klikt, kun je de dienst beluisteren. We nodigen je van harte uit.

Woensdagavond 3 november hebben we de dienst voor gewas en arbeid gevierd. Voorganger in de dienst was Ruurd Walinga.

Zondag 24 oktober is Ds. van Olffen voorgegaan in de dienst. Klik op de onderstaande link om de dienst mee te maken:

Zondag 10 oktober was Dhr. P. Glas uit Ens onze voorganger. Klik op de onderstaande link om de dienst mee te maken.

Zondag 3 oktober was Ds. Bolt uit Kootstertille voorganger in de dienst. Klik op onderstaande link om de dienst mee te maken:

Zondag 26 september zijn we van start gedaan met het nieuwe winterseizoen. Wil je de startdienst meemaken? In deze dienst is onze organist Frans Stap gehuldigd voor 50 jaar organist van Kerk tussen de Dijken. Klik op onderstaande link om de dienst mee te maken.

Zondag 19 september was het thema van de dienst Mazzeltof. De groep  Samoosara heeft deze dienst muzikaal met hun eigen programma ingevuld.

Zondag 22 augustus is in de dienst voorgegaan dhr. Egmond uit Franeker. Klik op de onderstaande link om de dienst te beluisteren.

Op zondag 15 augustus is in de dienst voorgegaan mevr. Akkerman- Hondema, Klik op onderstaande link om de dienst te beluisteren.

De kerkdienst van 8 augustus is in verband met een technisch probleem niet beschikbaar.

Op zondag 1 augustus is majoor Van der Werf uit Leeuwarden voorgegaan in de dienst. Klik op onderstaande link om de dienst te beluisteren.

Op zondag 25 juli was dhr. H.D. van Egmond uit Franeker. Klik op de onderstaande link om de dienst mee te maken.

Op zondag 18 juli was dhr. Ruurd Walinga uit Leeuwarden. Klik op de onderstaande link om de dienst mee te maken.

Op zondag 11 juli is dhr, Pieter Knijff voorgegaan in de dienst. Thema van de dienst “We zijn toch niet blind”. Klik op de onderstaande link om de dienst te kunnen beluisteren.

Op zondag 4 juli hebben we het Heilig Avondmaal gevierd. Voorganger in de dienst is Ds. B. Hovinga uit Terneuzen. Klik op onderstaande link om de dienst mee te maken.

Kerkdienst 4 juli 2021

In de dienst van 20 juni heeft pastor Pieter Knijff uitleg gegeven over het scheppingsverhaal en de evolutieleer. Op welke manier kunnen we het scheppingsverhaal lezen en hoe verhoud de evolutieleer zich tot het scheppingsverhaal.

Tijdens de verkondiging gebruikte Pieter Knijff de volgende presentatie om e.a. toe te lichten.

Onderstaand de link naar de kerkdienst op 20 juni, waarin pastor Pieter Knijff is voorgegaan. De uitleg in de kerkdienst ging over de Schepping en de evolutieleer.

Onderstaande link is van de Kerkdienst op zondag 13 juni. Voorganger in de dienst is Ds. Schreurs uit Hegebeintum. In deze dienst is afscheid genomen van de scheidende ambtsdragers, die hun termijn erop hadden zitten. In de dienst zijn drie gemeenteleden bevestigd in het ambt, van ouderling, jeugdouderling en diaken.

Onderstaande link is van de Kerkdienst op zondag 6 juni. Voorganger in de dienst is de heer Ruurd Walinga uit Leeuwarden.

.

Onderstaande link is van de Kerkdienst op zondag 30 mei. Voorganger in de dienst is de heer Piet Luehof uit Sneek.

Onderstaande link is van de Pinksterdienst op zondag 23 mei. Voorganger in de dienst is Marinus de Jong.

Onderstaande link is van de dienst op zondag 16 mei. In de dienst waren er activiteiten, die georganiseerd waren door de Zending- en Evangelisatiecommissie.

Onderstaande link is van de dienst van Hemelvaartsdag 13 mei 2021

Onderstaande link is van de dienst van 9 mei 2021

Onderstaande link is van de dienst van 2 mei 2021

Gezegende dienst toegewenst.