Kerkdienst van zondag 25 juli of voorafgaande diensten gemist?

Alweer langere tijd is het mogelijk om weer kerkdiensten te houden in onze kerk.

Kon je niet naar de kerk komen en wil je de dienst toch met ons meemaken? Dat is mogelijk. Als je op één van de onderstaande links klikt, kun je de dienst beluisteren. We nodigen je van harte uit.

Op zondag 25 juli was dhr. H.D. van Egmond uit Franeker. Klik op de onderstaande link om de dienst mee te maken.

Op zondag 18 juli was dhr. Ruurd Walinga uit Leeuwarden. Klik op de onderstaande link om de dienst mee te maken.

Op zondag 11 juli is dhr, Pieter Knijff voorgegaan in de dienst. Thema van de dienst “We zijn toch niet blind”. Klik op de onderstaande link om de dienst te kunnen beluisteren.

Op zondag 4 juli hebben we het Heilig Avondmaal gevierd. Voorganger in de dienst is Ds. B. Hovinga uit Terneuzen. Klik op onderstaande link om de dienst mee te maken.

Kerkdienst 4 juli 2021

In de dienst van 20 juni heeft pastor Pieter Knijff uitleg gegeven over het scheppingsverhaal en de evolutieleer. Op welke manier kunnen we het scheppingsverhaal lezen en hoe verhoud de evolutieleer zich tot het scheppingsverhaal.

Tijdens de verkondiging gebruikte Pieter Knijff de volgende presentatie om e.a. toe te lichten.

Onderstaand de link naar de kerkdienst op 20 juni, waarin pastor Pieter Knijff is voorgegaan. De uitleg in de kerkdienst ging over de Schepping en de evolutieleer.

Onderstaande link is van de Kerkdienst op zondag 13 juni. Voorganger in de dienst is Ds. Schreurs uit Hegebeintum. In deze dienst is afscheid genomen van de scheidende ambtsdragers, die hun termijn erop hadden zitten. In de dienst zijn drie gemeenteleden bevestigd in het ambt, van ouderling, jeugdouderling en diaken.

Onderstaande link is van de Kerkdienst op zondag 6 juni. Voorganger in de dienst is de heer Ruurd Walinga uit Leeuwarden.

.

Onderstaande link is van de Kerkdienst op zondag 30 mei. Voorganger in de dienst is de heer Piet Luehof uit Sneek.

Onderstaande link is van de Pinksterdienst op zondag 23 mei. Voorganger in de dienst is Marinus de Jong.

Onderstaande link is van de dienst op zondag 16 mei. In de dienst waren er activiteiten, die georganiseerd waren door de Zending- en Evangelisatiecommissie.

Onderstaande link is van de dienst van Hemelvaartsdag 13 mei 2021

Onderstaande link is van de dienst van 9 mei 2021

Onderstaande link is van de dienst van 2 mei 2021

Gezegende dienst toegewenst.