Ruilen puzzels en boeken

Afbeeldingsresultaten voor puzzelen


Op mijn oproep om te kijken wie bij u/jou in de buurt behoefte zouden kunnen hebben aan een boek en/of een puzzel en vooral even contact, heb ik al leuke reacties gehad. Veel mensen willen wel boeken geven of lenen en ook de stapels puzzels groeit (zelfs in st.anne).

Bedankt daarvoor! Ik zou graag zien dat er nog meer mensen gebruik van gaan maken. Daarvoor heb ik uw/ jullie hulp nodig; vraag buren, familie, bekenden of onbekenden. Ze krijgen een boek/puzzel en kunnen dan onderling ruilen of aangeven wanneer ze weer nieuwe willen. Verder ben ik nog op zoek naar puzzels van 500 stukjes/ puzzels XL (grote stukjes) en boeken van schrijver J van der Poel.

Afbeeldingsresultaten voor schrijver j van der poel


Alvast bedankt en een hartelijke groet,
Hinke Leistra