Kerkdienst gemist?

Misschien was je verhinderd om aanwezig te zijn bij de kerkdienst. Wil je toch graag de kerkdienst beluisteren? Zie onderstaand de kerkdiensten.

Kon je niet naar de kerk komen en wil je de dienst toch met ons meemaken? Dat is mogelijk. Als je op één van de onderstaande links klikt, kun je de dienst beluisteren. We nodigen je van harte uit.

Op de vierde adventszondag ging majoor Van der Werf voor in de dienst. De laatste keer, omdat majoor van der Werf in verband met gezondheidsredenen stopt met voorgaan in kerkdiensten.

Van de derde adventzondag hebben we helaas geen opname.

Op de tweede adventszondag is Dhr. Helfferich uit Oudebildtzijl voorgegaan in de dienst. Deze dienst beluisteren? Klik op de onderstaande link:

Op de eerste Advendszondag is Mevr, Berntsen uit Leeuwarden voorgegaan. Om de dienst mee te maken, kun je onderstaande link gebruiken:

Onderstaand de opname van de dienst op Eeuwigheidszondag op 21 november. Voorganger in de dienst was dhr. Pieter Knijff uit Raard.

Onderstaand de opnamen van de dienst op 14 november, waarin Ds. van der Wiel voorgegaan is in de dienst.

Onderstaand de opname van de dienst op zondag 7 november. In de dienst hebben we Avondmaal gevierd en 2 gemeenteleden hebben belijdenis van hun geloof gedaan. Voorgangers in de dienst waren Pieter Knijff en ds. van Bogaard.

Woensdagavond 3 november hebben we de dienst voor gewas en arbeid gevierd. Voorganger in de dienst was Ruurd Walinga.

Om eerdere diensten te kunnen beluisteren, klik dan hier………….