Samen tegen armoede. Doneer je energietoeslag.

Door de torenhoge inflatie komen steeds meer mensen in de problemen. De fors gestegen energieprijzen maken het er niet beter op. Als kerk willen we hierin graag iets betekenen. Daarom komen we in actie, samen met de Voedselbank en SchuldHulpMaatje.

Tijd om in actie te komen! Dit doen we graag samen met jou. We helpen mensen met acute nood door in amenwerking met de Voedselbank voedselpakketten te maken en die in heel Nederland uit te delen. Natuurlijk helpen we ook op de lange termijn. Dat doen we samen met SchuldHulpMaatje. Met onze hulp kunnen zij nieuwe locaties openen waar mensen worden geholpen om uit de schulden te komen.
Rond deze tijd ontvang je van de overheid 2 keer een bedrag van € 190 als tegemoetkoming in je energiekosten. Misschien heb je dit zelf broodnodig. Maar misschien ook niet. In dat geval vragen we je vrijmoedig om solidair te zijn met mensen die niet langer kunnen rondkomen en met (een deel van) dit bedrag bij te dragen aan de actie Samen tegen armoede van Kerk in Actie.

Doneer je energietoeslag

Kun jij jouw energiecompensatie missen? Zet het in tegen armoede in Nederland. Met jouw bijdrage helpt Kerk in Actie de Voedselbank om nog meer voedselpakketten uit te kunnen delen. We helpen ook SchuldHulpMaatje om nieuwe locaties te openen en mensen naar een schuldenvrij leven te begeleiden.

Maak een gift over naar NL 89 ABNA 0457 457 457 o.v.v. Samen tegen armoede.